top of page

Suomen monipuolisin konditoria

Kulma, kotoisammin Kulmis, on kotimainen perheyritys, joka on vuodesta 1996 tarjonnut laajan valikoiman itse valmistettuja, yksilöllisiä ja maukkaita herkkuja.

 

Neljännesvuosisadan aikana keittiön rooli ja ruoan menekki on kasvanut vuosi vuodelta. Aikaisempi nimi Kulmakonditoria ei enää kuvannut toimintamme laajuutta riittävän hyvin ja siksi olemme nyt lyhyesti Kulma.

pellit.jpg
pellit.jpg

Valikoima

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman konditoriaherkkuja, täytettyjä leipiä ja muita suolaisia nälän siirtäjiä.  Tuotteet valmistetaan omilla resepteillä ja omassa leipomossa rautaisen tiimimme toimesta. Juomavalikoima ei jää toiseksi.

 

Kulman keittiö valmistaa tilauksesta makunystyröitä kutkuttelevat salaatit, pastat, wokit, burgerit ja texmex-tuotteet - myös perheen pienimmille on oma osio menussa.

Kaiken kruunaa käsityönä itse tehdyt kastikkeet ja majoneesit, joita voit ostaa myös erikseen kotiin vietäväksi.

Erityisruokavaliot

Olemme halunneet panostaa erityisruokavalioihin ja monen ruoan voikin muokata oman makunsa mukaan. Näppärästä nettimenusta voi helposti suodattaa itsellesi sopivat erityisruokavaliot.

salaattia.jpg
IMG_3337.heic

Tapahtumat

Meillä saat järjestettyä helposti pöytävaraukset, polttarit, synttärit, erilaiset yritystilaisuudet ja juhlatarjoilut. Ikimuistoisen päivän voit esimerkiksi viettää Mäntsälän K2:sen tiloissa nauttien samalla Kulman tarjoilusta.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, niin juhlavastaavamme ottaa sinuun yhteyttä!

 

Meidät löydät myös useista tapahtumista, kuten sirkusmarkkinoilta, valkosipulimarkkinoilta, PuistoBlueseista, Red Carpetista ja monesta muusta.

Vastuullisuus

Haluamme toimia vastuullisesti.

 

Olemme koko Kulmiksen historian ajan tehneet yhteistyötä erilaisten yhdistysten kanssa, joille hävikkituotteet lahjoitetaan. Käytämme toiminnassa ekopakkauksia ja muun muassa kahvimme ovat eettisesti tuotettuja. Teemme laajasti yhteistyötä koulutuskeskuksien kanssa ja tarjoamme työelämään tutustuville, ammattiharjoittelijoille ja työttömille mahdollisuuden päästä tutustumaan ammattiin. Meillä on vuosittainen sponsorointirahasto ja tämän lisäksi tuemme erilaisia tapahtumia pienten lahjoitusten kautta. 

vastuullisuus_edited.jpg
bottom of page