top of page

Juomaa jäisestä hottiin

Kulmakuntien parhaat herkut - Kulmassa.

Maukkaat erikoiskahvit, Talon Kahvi ja herkulliset teelaadut eivät jätä kylmäksi. Siiderit, oluet ja ihanan vilpoiset viinit jättävät.

Talon Kahvit

Kahvintoimittajamme Johan & Nyström paahtaa kahvin käsin ja pienissä erissä.

Kulman Talon kahvit paahdetaan hitaasti aurinkokuivaamalla, jotta jokaisesta pavusta saadaan houkuteltua esiin sen ainutlaatuisimmat ominaisuudet.

 

Vaihtoehtoina Talon kahveissa on tumma ja vaalea paahto. Tumma ihanan voimakas ja pähkinäinen, vaalea tasapainoisen kaakaomainen ja hunajainen. Santsi kuuluu hintaan.

papu.jpeg
kahvit2.jpg

Erikoiskahvit

Espressomme - La Bomba, on pähkinäinen ja erittäin matalahappoinen. Sen maku on maanläheinen ja jopa hieman kaakaomainen. Juuret sillä on vahvasti perinteisessä espresso-kulttuurissa.

Tämän herkullisen espresson pohjalta saat monta maukasta juomaa. Maista Kulman Cappuccino, Cafe Latte, Tuplaespresso, Jäälatte tai Macchiato.

Teet

Johan & Nystömin Dear Tea Societyn teet ovat 100% luomua.

Valittavanasi on teelaatuja eri tilanteisiin. Maista esimerkiksi Mellow Mister Bloom - rooibostee. Heitä kengät pois jaloistasi ja nauti kupillinen, niin asiatkin sujuvat sen jälkeen paremmin.

viinia.heic

Janoon ja jälkkäriksi

Meiltä löydät reippaan valikoiman erilaisia ruoka- ja jälkiruokajuomia. Terassikaudella voit virkistäytyä viileillä virvoittajilla.

bottom of page