top of page

Mahdolliset sähkökatkot

Kulma.jpg

Sähköä on tuotettava joka hetki yhtä paljon kuin sitä kulutetaan. Sähköpula katsotaan syntyneeksi, kun tuotanto ja tuonti eivät riitä kattamaan kulutusta.

Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi nyt on kohonnut riski sähköpulan syntymiseen. Mikäli sähköä joudutaan säännöstelemään katkomalla sähköjä, se tapahtuu kierrättämällä sähkökatkoja. Sähkökatkoista huolehtivat paikalliset sähkönjakeluyhtiöt Fingridin ohjeiden mukaisesti.

Toimipisteemme saavat tiedon sähkäkatkoksesta arviolta noin yhtä tuntia ennen katkon alkua. Mikäli sähkökatkos tulee lyhyellä varoitusajalla, siitä ei välttämättä ehditä ilmoittamaan.

​​

IMG_3798_edited_edited.jpg

Sähkökatkon tullessa:

  • Tiedotamme heti asiakkaitamme tulevasta katkoksesta. Kauppakeskuspaikoissamme (Tikkuri, Willa, Myyrmanni) tiedotukset tulevat myös kauppakeskuksen toimesta.

  • Joudumme sulkemaan sähkökatkon ajaksi. Pyrimme sulkemaan 15 min ennen sähkökatkoksen alkua.

  • Sähkökatkon aikana kassat, maksupäätteet ja tilaussovelluksemme eivät toimi.

  • Mikäli meillä on aikaa varautua katkokseen valmistamme tilauksesi mukaan otettavaksi. Muussa tapauksessa sovimme korvauksesta mahdollisuuksien mukaan heti tai jälkikäteen.

  • Vastaamme puhelimitse tuleviin tiedusteluihin, vaikka toimipiste olisi suljettu.

  • Pyrimme avaamaan heti sähkökatkoksen päätyttyä, mikäli katkos tapahtuu aukioloaikojemme aikana.

Näin yritämme varautua etukäteen - vasta sähkökatkosten osuessa kohdallemme saamme todellisen käsityksen miten toimia jatkossa.

Kiitos ymmärryksestä vallitsevassa tilanteessa.

bottom of page